Haber

Canlı yayında Ömer Çelik’in başını belaya sokan “montaj video” sorusu: Gerekli miydi?

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Murat Karayılan’ın CHP’nin ‘Haydi’ reklam filminin montajıyla eklendiği görüntüyle ilgili tartışmalara ilişkin konuştu. Konuk olduğu programda Çelik’e, “Buna gerek var mıydı?” o sordu.

“GENÇLER BİR ŞEYLER YAPARDI”

Çelik, bu soruya, “Montaj bu, bu siyasette kullanılmaz. Şunu dedin, bunu dedin diye video hazırlıyorlar. Gençler de böyle bir şey yaptı.”

Sözlerine devam eden Çelik, “Kılıçdaroğlu’na destek veriyoruz, teröriste taviz var dediler vs. Dün içlerinden biri dedi ki, PKK bu açıklamaları Cumhur İttifakı kazansın diye yapıyor. Şimdi PKK terör örgütüdür silah bırakmalı desinler.Bütün siyaset alanını oluşturan şey meşruiyettir.Biz ‘Çözüm getiriyoruz siz itiraz ediyorsunuz. Sonra utanmadan pankartlar asıyorsunuz” dedi.

HDP’nin 2. Tur Kararı

HDP’nin 2’nci turdaki kararına ilişkin konuşan Çelik, “Artık bu noktada net konuşmamız gerekiyor. Arkadaşlarıma HDP’nin Kandil’den mesaj bekleyeceğini söyledim. HDP bu ittifak karşısında hala Kılıçdaroğlu’nu destekliyorsa” dedi. Zafer Partisi ile kendi seçmenine yalan söylüyor” Net bir tablo ortaya çıktı. Zafer Partisi ve HDP iki uçtur, bir araya gelebilecek iki uç değil. Kılıçdaroğlu, dün yaptığı ortaklıkla Millet İttifakı’nı fiili olarak feshetti. HDP hedef kitlesine saçma sapan sözler söylediğini açıkça ortaya koymuştur.” dedi.

gursuajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu