Ekonomi

Gram altın 1.815 liradan işlem görüyor

Altının ons fiyatındaki düşüşe paralel olarak dün değer kaybeden altının gram fiyatı da günü yüzde 0,16 düşüşle 1.814 liradan tamamladı. Yeni güne yatay bir seyirle başlayan altının gram fiyatı, önceki kapanışı olan 10.30’un hemen üzerinde 1.815 lira seviyesinde bulunuyor.

ÇEYREK VE CUMHURİYET ALTINLARI NE KADAR?

Aynı dakika prestijiyle çeyrek altın 2 bin 990 liradan, cumhuriyet altını ise 12 bin 200 liradan satılıyor. Altının ons fiyatı şu anda 1.995 dolar ile bir önceki kapanışın hemen altında bulunuyor.

GÖZLER FED’DE

Analistler, İsrail-Filistin çatışmasındaki gelişmelerin piyasaların odağı olmaya devam ettiğini ve yatırımcıların ABD Merkez Bankası’nın (Fed) yarın açıklayacağı para politikası kararları öncesinde temkinli davrandıklarını belirtti. Para piyasalarındaki fiyatlamalarda Fed’in yarın politika faizini sabit bırakacağı kesinleşirken, politika metninden alınacak sinyallerin ve Fed Lideri Jerome Powell’ın yapacağı açıklamaların varlık üzerinde etkili olması bekleniyor. Fiyat:% s.

ONS ALTINDA 2 BİN DOLAR DİRENÇ POZİSYONUNDA

Analistler, bugün Avro Bölgesi’ndeki büyüme ve enflasyonun yanı sıra ABD’deki konut fiyat endeksi ve tüketici inanç endeksi bilgilerinin yanı sıra İsrail-Filistin çatışmasına ilişkin haber akışının takip edileceğini belirtti. Teknik olarak altının ons fiyatı direnç olarak 2.000 dolar ve 2.020 dolar, destek olarak ise 1.980 dolar ve 1.960 dolar olacak. pozisyonda olduğunu kaydetti.

haberpiraziz.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu