Yaşam

Büyük Selçuklu Alparslan 46.Bölüm Tek Parça İzle Ekran: Büyük Selçuklu Alparslan Son Bölüm Full İzle

TRT 1 ekranlarının merakla beklenen dizisi Alparslan Büyük Selçuk dün akşam yeni bölümüyle ekranlarda yerini aldı. Aklı Film imzalı, Barış Arduç’un başrolde yer aldığı kurmaca tarih dizisi Büyük Selçuklu Alparslan’ın son bölümünde neler olduğu merak konusu oldu. Kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için; Alparslan Büyük Selçuklu son bölüm tek modül full izleme ekranı…

Büyük Selçuklu Alparslan son bölümde; Her şeyini kaybeden Alparslan, az sayıdaki maiyetiyle birlikte ıssız bir bölgeye çekilir. Hem Süleyman’a hem de Leon’a karşı kendisini ve beraberindekileri korumak için bir batı bölgesine sığındı.

Tuğrul’un kendisini varis ilan ettiğini bilmeyen Alparslan’ın bu haberi Tuğrul ölmeden önce öğrenip öğrenemeyeceği merak konusu. Tuğrul rahatsızlanarak yataklara yığılınca Süleyman naip olarak tahta çıktı. Tuğrul’un son nefesinde söylediği sözler, hata yaptığını kabul etmesiydi.

Süleyman ise bunu reddeder ve başarılı olacağına dair kararlı duruşunu ortaya koyar. Ancak Tuğrul’un ölümünün hemen ardından Alparslan ve Kutalmış’ın karşısına çıkacaktır.

Süleyman hem iç mücadeleleri kontrol etmeye hem de dış tehditleri önlemeye çalışır. Tuğrul yaşadığı sürece saraya yürümeyeceğine dair yemin ederken Kutalmış bekliyordu. Ancak Tuğrul’un ölümüyle tahta çıkış yolu açıldı.

Alparslan yaşananlar karşısında saklandığı yerden çıkabilecek midir? Kutalmış ve Süleyman, Alparslan’ı bulabilecek midir? Leon, ordusuyla peşine düştüğü Alparslan’ın yerini öğrenebilecek mi?

Büyük Selçuklu Alparslan Son Bölümde Neler Oldu?

Leon’un yanında getirdiği mancınıkla Surmari Han’a naft atmış ve orayı savaş alanına çevirmişti. Gevher, Erbasgan’la birlikte hana girmişti. Kutalmış, Resul Tegin ve birçok alp de hanın içindeydi. Alparslan ise hanın önünde atılan mancınığı görünce çaresiz kaldı. Hanın içinde ne oldu? Gevher’e, Erbasgan’a, Kutalmış’a, Resul Tegin’e bir zarar geldi mi? Alparslan mancınık atan Leon’a mı saldıracak yoksa ilk iş olarak hanın yardımına mı gidecek? Tuğrul, Altuncan’ın ölüm haberini alınca yıkılır. Tuğrul’un bu büyük yıkımının ardından Süleyman, tahtına kesintili bir şekilde oturur. Alparslan ve Kutalmış bu durum karşısında ne yapacak? Veliaht ilan edilen Süleyman’a mı biat edecekler yoksa tahta geçmek için planlarını devreye mi alacaklar? Leon’un gelişi ve İskender’in ölümüyle Selçuklularla yapmak istediği işbirliğine tökezleyen Grigor, Flora’yı yeniden Süleyman’la evlenmeye ikna edecektir. Böylece Selçuklu mülkü üzerindeki emellerini gerçekleştirmeye çalışacaktır. Grigor başarılı olacak mı yoksa başka bir plan mı yapması gerekecek?

Alparslan Büyük Selçuklu 46. Kısım Tek Modül İzleme Ekranı

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU SON BÖLÜM BİR MODÜL TAM İZLE

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu