Haber

Sezgin Tanrıkulu’nun ismini yok sayan Kılıçdaroğlu’na Haluk Bayraktar’dan sert tepki!

  • HABER7

Habertürk’te canlı yayına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bayraktar SİHA’ları hedef alan CHP’li milletvekillerini tanımadığını iddia etti. sunucu sayısı CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkuluİsmini kendisinin verdiği gerçeğini görmezden gelen Kılıçdaroğlu, BayraktarAilesinin onu arayabileceğini söyledi.

“KILIÇDAROĞLU MEKTUPLARIMIZA VE TELEFONLARIMIZA DUYARSIZ OLDU”

Kılıçdaroğlu’nun tezlerine sosyal medyadan yanıt Baykar Teknoloji Genel Müdürü  Haluk Bayraktar Şikayetini daha önce mektup ve telefonla ilettiğini ancak CHP liderinin duyarsız kaldığını belirtti. Bayraktar, Tanrıkulu’nun ismi geçtiğinde bunu görmezden geldiğine dikkat çekti.

KILIÇDAROĞLU ATINCA’YA İFTİRA ALAN TAZMİNAT ÖDEDİ

Kılıçdaroğlu’nun Baykar’a da iftira attığını belirten Haluk Bayraktar, CHP genel başkanının bu iftiranın bedeli olarak mahkeme tarafından tazminata mahkûm edildiğini kaydetti.

Haluk Bayraktar dedi ki:

 

“SİZİ DESTEKLEMEK İÇİN BİR ABD ŞİRKETİ Mİ OLMALIYIZ?”

Haluk Bayraktar, Kılıçdaroğlu’nun AK Parti hükümetinin sadece Baykar’ı desteklediği yönündeki imalarına da tepki gösterdi.

Teknofest ile yepyeni teknoloji firmalarını Türkiye’ye getirdiklerine işaret eden Bayraktar, Baykar’ın yarışmalarla bugünlere geldiğini belirterek, şunları kaydetti:

KAYNAK: HABER7

besni-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu