Haber

‘Sarhoş’ şarkısından aldıkları bölümü paylaşan Edis’in ezgileri, “Bu çocuk çok güzel ezan okuyor” dedirtti

Edis, Ayyaş adlı şarkısından alıntıları Barış Mengüç ile TikTok hesabında paylaştı, Edis’in melodilerini duyanlar konuyu hızla ezana bağladı! ?

Pop müziğin hızla yükselen yıldızı Edis, hem sempatikliği hem de kendine özgü tarzıyla kısa sürede herkesin sevdiği isimlerden biri haline geldi.

Bir anda hepimizin tanıdığı bir isim haline gelen müziği ve melodik sesi hakkında söylenecek bir şey yok! Sahne şovlarına ve göz alıcı kombinlerine güzelliği de eklediğinizde ortaya inanılmaz bir kovboy çıkıyor… Aksi mümkün mü?

Bildiğiniz gibi Edis geçtiğimiz günlerde Barış Mengüç’le birlikte yeni düeti “Ayyaş”ı yayınladı. Ve Sarhoş, tıpkı Martılar, Seni Arıyorum ve Yalancı gibi anında hit oldu!

Müzik listelerinde üst sıralarda yer alan Sarhoş herkesi sarhoş etti!

Edis’i bile! Ayyaş’ı dinlediği anları paylaşan Edis, ilk olarak sosyal medya kullanıcılarına küçük bir kalp krizi yaşattı ?

Ardından “atılan sahneler” notuyla Ayyaş’ın farklı yorumunu paylaştı… Bazıları müziğin mevcut haliyle yeni bir versiyonu olması gerektiğini savunurken, bazıları da konuyu ezanla ilişkilendirdi! ?

Haydi gelin yorumlara birlikte bakalım! ?

?

?

?

?

?

?

?

?

Ne düşünüyorsun? Yorumlarda buluşalım!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu