Yaşam

Özge Ulusoy, babasının ölümüyle ilgili konuşuyor: Kan donduran bilgiler var, babam için mücadele edeceğim

Emekli albay Haydar Ulusoy’u trafik kazası sonucu kaybeden model Özge Ulusoy, Instagram hesabından kazanın detaylarını anlattı. Ulusoy, “Hiç fren yapmadı. Aklıma geldikçe kanım donuyor” dedi.

Kazanın olduğu yerde fren izi olmadığını belirten Ulusoy, “Babam hayatı boyunca kurallara uyan biriydi. Orduda havacı ve füze albay rütbelerine sahip olup, hayatı boyunca askeri kadılık yapmış, ülkesi ve milleti için hak, hukuk ve adalet için çalışıp mücadele etmiştir. 4 Aralık Pazar günü saat 14:05 sıralarında yaya geçidinde duran babama bir cip çarptı ve onu öldürdü. Babam yaya geçidinden geçerken, bu cip ona 100 km/s’nin üzerinde bir hızla çarptı. Üzüntümüz tarif edilemez ve çok büyük. Ne yazık ki üzüntümüzü derinleştiren detaylar var! Bu detaylardan biri de kaza yapan aracın frene dahi basmamış olması! Bunu tekrar edeceğim! Araba frene bile basmadı. Fren izi yok! Bu ciddi bir olay, aklıma geldikçe kanım donuyor. Frene basmamak ne demek?” ifadelerini kullandı.

‘KONU YARGIYA TAŞINDI’

Ulusoy, paylaşımının devamında şunları yazdı:

“Kamuoyunu aydınlatmak için gerekli noktalarda gerekli açıklamaları yapacağım. Belgede kasıtlı olarak yanlış tanıtılan şeyler var. Tezin aksine babamın otopsi raporunda vücudundaki kırıklar, iç kanamalar ve hasarlar vücudunun sol tarafında yer alıyor. Bunların sebebini tespit etmek eminim ki büyük adaletimizin görevidir. Yargı makamları gerçekleri ortaya çıkaracaktır. Bahis artık yargıda olduğu için kendisinden çok fazla detay vermek istemiyorum. Bugün size anlattıklarımın dışında bildiğimiz daha pek çok kan donduran bilgi var! Daha fazla detay veremem. Babam bir ömür ülkesi ve milleti için çalıştı, mücadele etti, şimdi ben de onun için savaşacağım. Şimdilik söyleyecek başka bir şey yok. Allah herkese sıralı bir ölüm nasip etsin. Ölmüşlerimizin bütün gafletlerini af eylesin, mekanları cennet olsun.”

Haydar Ulusoy, Ankara’nın Çankaya ilçesinde karşıdan karşıya geçerken aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. (KÜLTÜR SANAT HİZMETİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu