Haber

Kuruluş Osman 118. bölüm fragmanı: ‘Oğulların ölsün istiyorum!’ kan gözlerini kapladı

Kuruluş Osman 118. bölüm fragmanında “Görevimiz Yenişehir’i emanet ettiğimiz gibi Osman Bey’e teslim etmektir” diyerek amacını belirliyor. Her şeyin bir zamanı olduğunu belirten Osman Bey, İnegöl için de zamanın geldiğini açıklıyor. “Mutlu Gazze!” sözleriyle savaşın fitilini ateşliyor.

Ordu “Allah-u Ekber” nidalarıyla kılıçlarını çekerken, Kuruluş Osman dizisinde heyecan doruklara çıkıyor. Öte yandan “Onların en değerli mallarını alacağım” bildirisine imza atan Nayman, tehlike saçmaya hız kesmeden devam ediyor. Öte yandan gözü kana bulanmış Bengi Hatun’un Osman’ın çocuklarının ölmesini istemesi tansiyonu oldukça yükseltir.

Nayman beklediği altının gelmemesine çok kızdı. Osman Bey’in üzerine gidiyor. Osman Bey altınları getirmezse Nayman; Karesi, Çandar ve Germiyan Beylerinin oğullarını öldürecek. Osman Bey şimdi ne yapacak?

Osman’ın Nayman’a karşı galip gelmesine izin vermeyen beyler, çocukları için de çok tedirgindir. Osman Bey onlara karşı nasıl bir tavır alacaktır? Osman Bey Beylerin oğullarını Nayman’ın elinden kurtarabilecek midir? Osman Bey gözlerini karartarak savaşmaya karar verdi. Nayman’a karşı savaşı nasıl başlatacak?

Onu aldatmaya çalışanların sonu ölümdür. Nayman, Ends’i bir kan gölüne çevirmeye kararlıdır. Nayman’ın planı ne olacak? Nayman ve İsimhan işbirliği yapacak mı? Osman Bey, arkasındaki tüm oyunlara rağmen galip gelebilecek mi? Esma sonunda Orhan’ı zehirlediğini itiraf eder. Malhun, Hatun Esma’nın ipini tutanın peşindedir. Esma, Avcı’nın adını verir. Bengi Hatun’un adı bu belaya karışacak mı?

haberdogansehir.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu