Haber

Kılıçdaroğlu’nun kabinesi netleşmeye başladı! Bu iki isim olabilir

Millet İttifakı başkan adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile başkan yardımcısı adayları Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çanakkale’de bir araya gelerek kentte düzenlenen Millet Buluşması’nda halka seslendi.

SAHADA YASAKLANAN KİŞİLER “GÜÇ” Sloganı

Yağışlı havaya rağmen çok sayıda vatandaş meydanı doldurdu. Kılıçdaroğlu kürsüye çıktığında vatandaşlar ‘iktidar’ sloganları attı. Kılıçdaroğlu, bu slogana “Sana Çanakkale söz veriyorum, iktidar olacağız. Sana Çanakkale söz veriyorum, ben bu ülkeye barış getireceğim, ben barış getireceğim. Sana Çanakkale sözü veriyorum.”

AKIN VE ERKEKLERİ SAHNEYE DAVET EDİN

Kılıçdaroğlu, CHP’nin Enerji ve Altyapı Projelerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ile CHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek’i davet etti.

BU İKİ İSİM HİZMET VEREBİLİR

Kılıçdaroğlu, “Unutmayın Balıkesir ve Çanakkale’nin birer bakanı olacak” diyerek kabinede görev alacağı iki bakanı işaret etti. Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı seçilirse Erkek’in Adalet Bakanı; Akın’ın Enerji ve Olağan Kaynaklar Bakanı olması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu