Haber

İzmir’de şiddetli yağış Karabağlar Belediyesi binasını ve iş merkezini sular altında bıraktı.

Karabağlar Belediyesi önünü su bastı, araçlar mahsur kaldı, vatandaşlar tepki gösterdi

Bu görüntüler belediye bitişiğindeki iş merkezinin önünden.

İzmir’i bir anda etkisi altına alan sağanak, vatandaşlarda sıkıntılı anlar yaşadı.

İZMİR – İzmir’de ani sağanak yağış, yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşları zor anlar yaşarken, biriken yağmur sularında sürücüler zor anlar yaşadı. Öte yandan Karabağlar Belediyesi binasının hemen yanında yer alan bir iş merkezinin zemin katındaki iş yerlerini su basarken, park halindeki araçlar su birikintilerinin altında kaldı.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, İzmir’in kuzey ve doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli ve sağanak uyarısının ardından İzmir’in merkez ilçeleri de sağanak yağıştan nasibini aldı. Yaklaşık bir saat süren sağanak yağışın ardından bazı sokak ve caddelerde su birikintileri oluşurken, vatandaşlar ve sürücüler güçlükle karşılaştı.

Belediye bitişiğindeki Selgeçen İş Merkezi sel sularına teslim oldu.

Öte yandan Karabağlar Belediye binası yanında bulunan Selgeçen İş Merkezi’nin esnafı kısa süreli sağanak yağış sırasında biriken yağmur suları nedeniyle güçlük yaşadı. Zemin kattaki işyerlerini su basarken, iş merkezi önüne park halindeki araçlar da sel sularına teslim oldu. İş merkezinin esnaflarından Fatih Güldühoş, “Burası Karabağlar Belediyesi yanındaki iş merkezi ve belediye binası yanı yarım saat bir saat sonra sel oldu. İş yerlerimiz, malzemeler içeride. kullanılamaz hale geldi.İzmir’de belediyeciliğin geldiği nokta burası ve bu insanlar seçimde.Buraya gelip bizden oy isteyecekler.Bu yağmur 1 saatten fazla sürseydi sanırım boğulacaktık. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karabağlar Belediyesi, kentte ve ilçede uzun süredir alt yapı sorununu çözemiyor.

savsathaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu