Haber

Real Madrid, efsanevi bir geri dönüşle Liverpool’u harap etti! İşte Şampiyonlar Ligi’nde gecenin sonuçları…

Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16’ya kaldı. Turnuvanın şampiyonları İngiltere’de 2-0 geriye düşen maçta Liverpool’u 5-2 mağlup etti.

14 dakikalık gösteri kısa sürdü

Liverpool, 4. dakikada Nunez’in şık golüyle karşılaşmada öne geçti. Dakikalar 14’ü gösterdiğinde bu kez sahneye Salah çıktı. 21 yaşında sahneye çıkan Vinicius, Real Madrid’i şoktan uyandırdı. Brezilyalı Vinicius 36’da bir uzatma daha yaparak skoru 2-2 yaptı. Real Madrid ikinci yarıya hücum etti. 47’de Eder Militao skoru 3-2 yaptı. Karşılaşma 55’te Fransız yıldız Benzema’nın golüyle 4-2’ye geldi. Benzema 67. dakikada şovu bitirdi. Real Madrid maçı 5-2’lik skorla kazandı.

LIVERPOOL’UN EN KÖTÜ GÜNÜ

Liverpool, 7 Aralık 1966’da Ajax’a karşı 5-1’lik maçtan bu yana ilk kez bir Avrupa maçında 5 gol yedi. İngiliz takımı, Avrupa arenasında en çok gol yediği maça çıktı.

NAPOLİ’DEN NET ZAFER

Son 16 turundaki diğer maç ise Frankfurt ile Napoli arasında oynandı. İtalyan ekibi, Frankfurt’u 2-0’lık skorla mağlup etti. Goller 40’ta Osimhen’den ve 65’te Lorenzo’dan geldi. Bu maçta 90 dakika oynayan Kim Min Jae, 80’lere ise Eljif Elmas dahil oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu