Haber

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman: 31 Mart 2024 Yerel Yönetim Seçimleri Türk ve Türk Yüzyılı hedeflerimize ulaşmamız açısından kritik önem taşıyor.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, “Cumhur İttifakı olarak 31 Mart 2024 Yerel Yönetim Seçimlerinin Türk ve Türk Yüzyılı hedeflerimize ulaşmamız açısından kritik öneme sahip olduğu anlayışıyla sarsılmaz bir birlik içinde hazırlanıyoruz.” söz konusu.

Büyükataman, partisinin Bursa İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısında, 9 Şubat 1969’da kurulan Milliyetçi Hareket Partisi’nin, Türk milliyetçilerinin Türkiye’deki tek temsilcisi olarak ilkelerinden taviz vermeden bugüne kadar mücadelesini sürdürdüğünü söyledi. siyasi arena.

Türkiye’nin geçen yıl mayıs ayında yapılan genel seçimlerde Cumhur İttifakı’ndan yana tercih yaptığını belirten Büyükataman, Türk Yüzyılının hedeflerine ulaşma yolunda önemli bir eşiğin aşıldığını kaydetti.

Büyükataman, Türkiye için artık yeni bir barajın açıldığını belirterek, “31 Mart Yerel Yönetim Seçimleri bu anlamda sadece bir yerel seçim olarak görülmemelidir. 31 Mart 2024, Cumhur İttifakının başarılı ve kararlı yönetiminin gerçekleşeceği gün olacaktır.” Belediyelerle güçlendirilecek, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi güçlendirilecek.” “Bu tarihi bir dönüm noktasıdır, her yönüyle kök salması için muazzam bir fırsattır.” dedi.

Türkiye’nin 2019 yılından bu yana muhalefetin idaresinde olan belediyeler tarafından kuşatılmak istendiğini vurgulayan Büyükataman, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Zillet belediyeciliği, Türkiye’nin bekasını hedefleyenlerin, beşinci kol faaliyetlerini yürütenlerin, bölücülerin, milli varlığımıza göz dikenlerin ileri karakolu olarak faaliyet göstermektedir. Zillet belediyeciliği, Türkiye’yi kuşatmak isteyen bozguncu zihniyetin taleplerini dile getiren bir merkez üssüdür ve Türk milletini parçalayın ve parçalayın.” “Bu nedenle 31 Mart 2024, bir yerel seçim olmanın çok ötesinde, Türkiye’nin bekası için kutlu bir duruş tarihidir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak büyük Türk milletinin bu duruşu kararlılıkla ortaya koyacağından şüphemiz yoktur.” sarsılmaz bir irade.”

“Bursa’nın her köşesi Cumhur İttifakının zaferiyle mutlu olacaktır”

İsmet Büyükataman, şehirlerin Cumhur İttifakı ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin “üretken belediyecilik” anlayışını benimsemesi gerektiğini belirtti.

Yerel seçim hazırlıklarına değinen Büyükataman, “Cumhur İttifakı olarak 31 Mart 2024 Yerel Yönetimler Seçimlerinin Türk ve Türk Yüzyılı hedeflerimize ulaşmamız açısından kritik öneme sahip olduğu anlayışıyla sarsılmaz bir birlik ve beraberlik içinde hazırlanıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Türkiye üzerine yapılan hesapları görüyor ve hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz. “Biz bunu yapıyoruz ve milli birliğimizi hedef alan bu rezalet ve ihanetin karşısında aşılmaz bir kale gibi duruyoruz.” ifadesini kullandı.

Cumhur İttifakı’nın hiçbir zaman pazarlıkların, küçük hesapların, çıkarların, çıkar çatışmalarının, ayak oyunlarının ittifakı olmadığına işaret eden Büyükataman, şöyle konuştu: “Cumhur İttifakı’nın gündeminde yalnızca milletin çıkarları vardır. Cumhur İttifakı Müreffeh geleceğimizin umudu, milli birliğimizin adı ve milletimizin refahıdır.” “Cumhur İttifakı, Türkiye Cumhuriyeti’nin bekasının savunulmasıdır. Cumhur İttifakı milli mücadeledir. Cumhur İttifakı, Türk asrının kapılarını açan iradenin adıdır.” değerlendirmesini yaptı.

Büyükataman, seçim sürecinde Cumhur İttifakı’nın Bursa’da zaferi için partisinin teşkilatlarının var gücüyle çalışacağını açıkladı.

“Bursa bizim, Türkiye hepimiz” sloganıyla büyükşehir ve 17 ilçede seçimleri hep birlikte kazanmak için büyük bir uyum ve kararlılıkla çalıştıklarını, “Güç herkese belediye” diyerek başaracaklarını belirten Birlik ve beraberlik” diyen Büyükataman, şunları söyledi:

“Cumhur İttifakı olarak, başta Büyükşehir Belediye Başkanımız ve adayımız Alinur Aktaş olmak üzere 17 ilçedeki tüm adaylarımıza güveniyoruz. Birlikte kazanmak ve Bursa’ya başarı getirmek için yola çıkan Cumhur İttifakı’nın 18 adayına inanıyor ve net bir şekilde destekliyoruz. Bu süreçte tüm adaylarımızla, parti teşkilatlarımızla, ayrılıklara fırsat vermeden, omuz omuza, birlik ve uyum içinde, yorulmadan çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Yüce Allah’ın izniyle teşkilatlarımızın gayreti devam etmektedir. Aziz milletimizin takdiri, 31 Mart akşamı Bursa’nın her köşesi Cumhur İttifakı’nın zaferiyle kutlanacak, o mutlu olacaktır.”

Basın toplantısında Büyükataman’a MHP Bursa Milletvekili Fevzi Zırhlıoğlu, İl Başkanı Muhammet Tekin, Cumhur İttifakı Yenişehir Belediye Başkanı adayı Davut Aydın ve Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı adayı Ahmet Beygirci ile partililer eşlik etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu