Haber

Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç: Mücadelemize (YENİDEN) DEVAM EDECEĞİZ

Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, Onur Bulut’un Beşiktaş’a imza atmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Beşiktaş yöneticilerinin hem saygısız hem de hukuksuz bu davranışlarına karşı mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz.”

Kayserispor, sözleşme süresi sonunda sona erecek olan Onur Bulut’un sözleşmesini 3 yıl daha uzattı. Gurbetçi futbolcu daha sonra Beşiktaş ile 3.5 dönemlik sözleşme imzaladı. Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kulüp yönetimi olarak rakibimiz BJK yönetimine tepkimizi en üst düzeyde ifade ediyoruz. Kayserililerin bu durumdan ne kadar endişelendiğine hepimiz şahit olduk. Sarsıntının ilk günleri komşu illerimizde nasıl bir can pazarı yaşandı.Böyle bir sorunun cevabını futbolcumuz Onur Bulut’a imzalatıp sosyal medyaya fotoğrafını koytanlara yeri geldiğinde taraftarımız verecektir. Ancak bir an önce geçmiş olsun istemeyen Beşiktaş yöneticilerinin hem nezaketten uzak hem de hukuk tanımayan bu davranışlarına karşı mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz.”

“BEŞİKTAŞ’A GEREKLİ CEVABI VERDİĞİMİZİ SANMAYIN”

Beşiktaş’a gerekli cevabı vereceklerini söyleyen Samet Koç, “Kalan 6 aylık süre içinde futbolcuyla sözleşmemizi 3 yıl uzattık. Bu sözleşme TFF’ye tescil edildi. Daha sonra da yazılı bir teklif aldık. Beşiktaş’tan 1.25 milyon Euro. 3.5 milyon Euro’luk yazılı teklif de aldık. + KDV karşı teklifine de yazılı yanıt verdik. Bunun üzerine Beşiktaş kulübü açıklama yapmadan 1 milyon Euro’luk havale gönderdi. Bu haksız ödemeyi tarafımıza iade ettik. Beşiktaş.Aynı akşam futbolcunun Beşiktaş’a imza attığı sosyal medyadan duyuruldu.Ertesi gün makbuz üzerine ibare yazılarak para tarafımıza geri gönderildi.Beşiktaş’a ihtar yazıp sözleşme talebimizi yeniledik. 3.5 Milyon Euro + KDV TFF’nin tescil ettiği sözleşmede futbolcunun ayrılma hakkının bulunmadığını belirtmiştik.Kulübümüz ile Onur Bulut arasında sözleşmeye ilişkin düzenleme içeren herhangi bir protokol bulunmamaktadır. çıkış hakkı. Bahis artık Deprem değil, şu anda birinci önceliğimiz. Hayat normalleşmeye başlar başlamaz Beşiktaş’a geliyoruz. Derhal cevap vereceğimize şüpheniz olmasın” dedi.

atabey-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu