Yaşam

Jenna Ortega, ‘Çarşamba’ günü ‘söylemeyi reddettiği’ bir cümleyi açıkladı

Oyuncu Jenna Ortega, Netflix’te seyirciyle buluşan ‘Çarşamba’ dizisinin senaryosunda ‘utanç verici’ bulduğu için bir replik kullanmak istemediğini açıkladı.

Lost Dock’a göre, Çarşamba, balo gecesi için Thing ile antikacı vitrininde sergilenen bir elbiseye bakar. Bölümün ilerleyen saatlerinde karakter odasında giyecek bir elbise ararken Thing’in dükkanda baktıkları elbiseyi kendisi için çaldığını fark eder. Gösteriden bu sahnede Çarşamba, Şey’e minnettar bir bakış atıyor. Ancak oyuncu orijinal senaryoda burada söylenecek bir söz olduğunu ve kendi isteği üzerine diyaloğun kaldırıldığını söyledi.

“Karakterin kendisi gibi görülebilmesi için çok fazla diyalogdan kaçınabileceğimizi fark ettim”

Bir Soru-Cevap bölümünde konuşan Ortega şunları söyledi: “Elbise hakkında konuştuğum bir satır olduğunu hatırlıyorum. Çarşamba, ‘Aman Tanrım, bir elbise için çıldırıyorum. Kelimenin tam anlamıyla kendimden nefret ediyorum’ demesi gerekiyordu. Ben de çok şaşırdım. Çok fazla diyalogdan kaçınabileceğimizi fark ettim” dedi.

Daha sonra viral olan dizinin birebir bölümünde dans sahnesi de bulunuyor. Jenna Ortega, Jimmy Fallon’a olay yerinden önce günlerce uyuyamadığını ve “kendini aptal gibi hissettiğini” söyleyerek, “Ben dansçı değilim. Bunların hiçbirini yapmıyorum. Bu alanda deneyimim yok. .” Sahnenin izleyiciler tarafından beğenilmesinin ardından Ortega, “Ne yaptıklarının farkında oldukları ortaya çıktı” sözlerini kullandı.

23 Kasım 2022’de Netflix ekranlarında yayınlanan ‘Çarşamba’ dizisi kısa sürede platformun en bilinen işleri arasına girmedi. Addams Ailesi’nin kızı Çarşamba’nın hikayesine odaklanan yapım, açılış hafta sonu istatistiklerinde ‘Stranger Things’i geride bıraktı. Dizi ilk haftasında toplam 341,2 milyon saat izlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu