Haber

İzmir’in “gözü” Menemen’de olacak

Menemen Belediyesi, Ulukent’te 15 bin metrekare alanda Kent Gözü Mesire Alanı oluşturmak için çalışmalara başladı. Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, “Bu proje sadece rekreasyon alanı değil aynı zamanda vatandaşlarımızın bir araya gelmesine, spor yapmasına, doğayla iç içe olmasına olanak sağlayan bir yer olacak. Çocuklarımız güvenle oynayacak, ailelerimiz dinlenecek, gençlerimiz spor yapacak, komşularımız buluşacak. “Gerçekleştirdiğimiz projelerle İzmir’in gözü Menemen’de olmaya devam edecek” dedi.

Menemen genelinde başlattığı çevre düzenleme ve aydınlatma çalışmalarıyla ilçeye ışık tutan Menemen Belediyesi, şimdi de Ulukent’te 15 bin metrekarelik alanda ‘Şehrin Gözü Rekreasyon Alanı’ projesine başladı. 9 Eylül Mahallesi 8. ve 9. sokakların kesiştiği noktada başlayan botanik bahçesi içerisinde; Seyir tepesi, hayvan eğitim parkuru, yürüyüş yolları, spor alanları ve kafeterya yer alacak. Kent Gözü Mesire Alanı’nın ağaçlandırma ve çevre düzenleme çalışmalarıyla fark yaratacağını belirten Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, “Gerçekleştirdiğimiz projelerle İzmir’in gözü Menemen’de olmaya devam edecek.”

GÖZLEM TERASI İLE FARKI YAŞAYIN

Kent Gözü Rekreasyon Alanı projesinin, Menemen Belediyesi’nin ilçeyi daha da geliştirmek ve yaşanabilir hale getirmek amacıyla yürüttüğü projelerden sadece bir tanesi olduğuna işaret eden Önder Pehlivan, “Bu muhteşem mesire alanını ailelerimizin dinlenebileceği bir yer olarak tasarladık. doğa ile iç içe keyifli vakitler. Tesisimiz geniş yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, süs havuzları, hayvan eğitim parkurları ve dinlenme noktalarıyla dolu olacaktır. Ayrıca basketbol sahası ve fitness alanlarında spor yapma olanaklarından, doğayla baş başa kalma olanaklarına kadar vatandaşlarımızın birçok aktiviteyi bulabileceği bir yer olarak öne çıkacak. Tesisimizin üst kısmında kafeterya ve seyir terası alanı tasarladık.

Ailelerin buluşma noktası olacak dinlenme alanımızı 3 ay gibi kısa bir sürede vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Menemenimizin keyifini artırırken aynı zamanda hemşehrilerimizin yaşam kalitesini de yükseltmeye devam ediyoruz. Çünkü Menemen halkı her şeyin en iyisine layıktır” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

pasinler-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu