Haber

Esenyalı Mahallesi’nde çalışan Ateş

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Esenyalı Mahallesi’ndeki asfaltlama ve istinat duvarı çalışmalarını yerinde denetledi. Sıcak havalarda görev yapan personele kolaylıklar dileyen Önder Selvitopu, mahalledeki vatandaşlarla da sohbet etti.

Mahallede 119/1 Sokak’ta bulunan istinat duvarının kış ve bahar aylarında şiddetli yağışlar nedeniyle hasar gördüğünü ve vatandaşlar için risk oluşturduğunu hatırlatan Lider Selvitopu, bu nedenle gerekli çalışmaları başlattıklarının altını çizdi. Önder Selvitopu, bölgede müteahhit firma tarafından yürütülen temel iyileştirme ve yeni istinat duvarı çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.

Mahallede 52/53 Sokak’taki asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyen Önder Selvitopu, yakıcı güneş altında terleyen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleriyle görüştü. Önder Selvitopu, rekor sıcaklıkların yaşandığı bu günlerde zor bir işin başarıyla yürütüldüğünü belirterek, “Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Karabağlar için hep birlikte çalışmaya ve hizmet üretmeye devam edeceğiz.”

Mahalleli vatandaşlar da çalışmalarından dolayı Lider Selvitopu ve Karabağlar Belediyesi’ne teşekkür etti.

İncelemede Esenyalı Mahalle Muhtarı Ali İstek Üner de yer aldı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-altindag.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu