Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO’ya kapıyı tamamen kapatmıştı! İsveç’in Türkiye’yi ikna planı ortaya çıktı

Sağcı siyasetçi Rasmus Paludan’ın Türkiye Büyükelçiliği önünde Kuran yakmasına izin verilmesinin yankıları sürüyor. Türkiye’nin NATO üyeliği kapısını aşındırıyor İsveç Türkiye’de yaşanan skandala Türkiye’nin tepkisi sert oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO’ya kapıyı resmen kapattı İsveç‘nin birliğe girmek için uygulayacağı plan belliydi.

BAŞBAKAN PARTİ BAŞKANLARIYLA GÖRÜŞTÜ

İsveç Başbakan Ulf Kristersson dün gece diğer parti liderleriyle bir toplantı yaptı. Expressen gazetesi, parti liderlerine verilen bilgilere erişimi olduğunu yazdı.

“İSVEÇ TERÖR İÇİN HUKUKİ HEDEF OLARAK GÖSTERİLİYOR”

Yazıda, ‘Kur’an’ın yakılmasından sonra İsveç İsveç’e karşı kapsamlı bir dezenformasyon kampanyası yürütülüyor ve İsveç terörizm için “meşru hedef” olarak gösteriliyor. Gazete, bu bilgilerin parti liderleriyle de paylaşıldığının altını çizdi.

İŞTE İSVEÇ’İN TÜRKİYE PLANI

NATO üyeliğini ülkenin en değerli güvenlik hedefi olarak görmeye devam eden Kristersson’un uygulayacağı ‘Türkiye planı’ da haberlerde geniş yer buldu.

İKİ AŞAMALI PLAN UYGULANIYOR

Gazete, Kristersson’un planını “NATO meselesini yumuşatmak istiyor” şeklinde özetledi ve planın 2 ayağı olacağını yazdı. Buna göre İsveç, öncelikle ülkede yaşanan skandal eylemlerin devlet siyaseti olmadığını vurgulamaya devam edecek.

pinarhisarajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu