Haber

Bursa’da okulların açılmasıyla trafik rahatladı

Bursa’da okulların açıldığı ilk günde Acemler Kavşağı’nda beklenen yoğunluk yaşanmadı. Sürücüler akıcı bir trafikle hedeflerine ulaştı. Trafik ekiplerinin aldığı önlemler ve Büyükşehir Belediyesi’nin kavşak çalışmalarıyla Acemler’de akıcı trafik sürücüleri rahatladı. İlk gün olması nedeniyle İzmir Yolu ve Bademli Kavşağı’nda trafik sıkışıklığı yaşandı. Geçit’te asfalt çalışması sabah saatlerinde tamamlanamadı. Mudanya Yolu’nun bugün açılması bekleniyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin trafiği rahatlatma çalışmaları meyvelerini vermeye başladı. Bursa’da ilk ders zilinin çalmasının ardından öğrenciler okullarına döndü. Okulların açılmasıyla birlikte binlerce okul otobüsü trafiğe çıktı. Trafiğin kilit noktası Acemler’de beklenen yoğunluk yaşanmadı. Trafik polislerinin kritik noktalarda yoğun görev yapması trafiğin daha da rahatlamasına neden oldu. Maddi hasarlı trafik kazaları ve okul önlerindeki yoğunluk bazı noktalarda trafiği yavaşlatsa da genel olarak araçlar şehrin merkezi noktalarında yoluna devam etti.

Mudanya-Bursa yolu üzerinde Geçit’te yapımı devam eden metro hattı projesi kapsamında bir süredir ulaşıma kapalı olan yolun hizmete açılması çalışmalarında son aşamaya gelindi. Vatandaşlar da trafikte zaman zaman aksamalar yaşansa da rahat bir şekilde geldiklerini belirtti.

İlk gün İzmir Yolu, Özlüce Okullar Bölgesi ve Bademli’de velilerin çocuklarını okullara götürmesi ve otobüslerin tam olarak devreye girmemesi nedeniyle trafikte aksamalar yaşandı. -BURSA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu