Ekonomi

Bitcoin (BTC) Yıllar Sonra 50 Bin Dolara Ulaştı! İşte Piyasalarda Son Durum

Son zamanların en tartışmalı yatırım araçları arasında yer alan kripto para topluluğu, son zamanlarda büyük bir talep görüyor. enerjik . Birkaç hafta önce sert bir düşüş yaşayan Bitcoin (BTC), şu anda son zamanların en yüksek seviyelerine ulaştı. Elbette bu durumu gören altcoinler için de önemli. sıçramalar vardı . Gelin piyasalardaki son duruma birlikte göz atalım.

Bir süredir 43 bin dolar bandında birikim yapan BTC, dün akşam saatlerinde sert bir yükseliş gerçekleştirerek kendine geldi 50 bin dolar seviyesinin üzerine çıkardı. Bu seviye değerliydi çünkü BTC 2021 sonrasında 50 bin dolar seviyesine ulaşamadı, hatta 15 bin dolara kadar düştü. Bugün geldiğimiz noktada kripto para piyasaları yüzün seni güldüren.

BTC’nin mevcut fiyat tablosu:

BTC’deki son fiyat artışıyla birlikte 24 saat içinde kripto para piyasalarının bir numaralı varlığı haline geldi. yüzde 4’ün üzerinde bir artış yaşadı. Bu artış haftalık bazda yüzde 17’yi aştı.

Hacim bazında en büyük 10 kripto para biriminde son duruma baktığımızda yeşil bir pazarla karşılaşıyoruz. Ethereum ( ETH) yüzde 6,20, Solana ( SOL) Yüzde 8,10, Binance Coin ( BNB) yüzde 2,44, Ripple ( XRP) yüzde 1,77, Cardano ( ADA) yüzde 3,58 ve Çığ ( AVAX) yüzde 5,68 artış gösterdi.

Kripto para piyasalarındaki son durumu gösteren tablo:

BTC’deki durum yatırımcılarını sevindirse de kripto para piyasaları oldukça hareketli. titrek unutmamak lazım. Sonuç olarak tek bir mum geçmişte olduğu gibi yine büyük düşüşlere neden olabilir. Doğal olarak bu yükseliş kalıcı olabilir. Belki BTC önceki rekoru kırdı 69 bin dolar seviyesini bile aşacaktır. Bunu önceden bilmenin bir yolu yok.

Bu nedenle kripto para birimlerine yatırım yaparken dikkatlice olmak . Kendi araştırmanızı ve risk yönetiminizi uygun şekilde yapın. Aksi halde büyük kazançların hayalini kurarken, tüm paranı kaybedebilirsin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu