Haber

Bağımsız Milletvekili Adayı Arif Ataman: ‘Benimki Tamamen Yenilikçi ve Alternatifler Sunuyor’

UĞUR İSTANBULU

ArtvinTürkiye’den bağımsız milletvekili adayı Arif Ataman, “Bugüne kadar bağımsız adaylar genelde ötekileştirildi ya da protesto edildi. Kendimi öyle tanımlamıyorum. Benimki yenilik ve alternatifler sunmak. ötekileştirmeden tam bağımsızlığın, özgür bir sesin ve farklı düşüncelerin gücü, ilgili yerlerde ve her kapıda Artvin’in ihtiyaçlarının takipçisi olarak çözüm üretme gücü.

Artvin’den bağımsız milletvekili adayı Arif Ataman bugün yaptığı açıklamada, “Bugüne kadar bağımsız adaylar genelde ötekileştirildi ya da protesto edildi. Kendimi böyle tanımlamıyorum. Benimki yenilik ve alternatif sunmaktan daha fazlası. herkesle bağımsız konuşmak ve kimseyi ötekileştirmeden herkesi kucaklamanın gücünü göstermek ve tam bağımsızlığın, özgür sesin ve farklı fikirlerin gücüyle Artvin’e hizmet etmek ve bunun için Artvin’in ihtiyaçlarının takipçisi olarak analizler üretmeye çalışacağım. ilgili yerlerde ve her kapıda.

Arif Ataman dedi ki:

“Artvin yer üstü zengin olduğu için yer altında çok dolu ve önemli maden kaynakları var. Şunu söylüyorum: Madencilik ve çevre, ikisini de seçmek zorunda değiliz. İkisinin bir arada yürütülebileceği çevreci bir madencilik mümkündür. Bu yeni bir keşif değil, “Dünyada uygulamaları var. Yeter ki biraz özen ve dikkat gösterelim ve bu konuda farkındalığımızı artıralım. Artvin’in yer altı zenginliklerinden olduğu kadar yer üstü zenginliklerinden de faydalanmak için hep birlikte çalışmalıyız. Tam da bu anlamda doğa ve sağlık turizmini geliştirmeli, çevreyi korumalıyız” dedi.

Kaynak: ANKA / Siyaset

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu