Haber

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Tekirdağ’ın AK Partili belediyeye kazandırılması için çalışıyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Tekirdağ’ın AK Partili belediyeye kazandırılması için çalıştıklarını söyledi.

AK Parti’nin Tekirdağ’da düzenlediği mitingde konuşan Göktaş, gelini olduğu Tekirdağ’a hizmet etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Seçim heyecanının seçim faaliyetleriyle başladığını belirten Göktaş, şöyle konuştu:

“AK Partili belediyecilik artık marka oldu. Türkiye biliyor ki gerçek belediyecilik AK Parti’dir. Bakın söz verildi, sahilimiz Süleymanpaşa’mız çok hoş bir şekil aldı. Turistlerin geldiği, vatandaşların vakit geçirdiği bir yer oldu. huzur içinde zaman.

Büyülü bir şekilde şehirlerimizde ve kıyı bölgelerimizde genç-yaşlı, genç-yaşlı, çocuk herkes rahatlıkla güzel vakit geçirebilmektedir. Tekirdağ gerçekten cazip hale gelebilecek değerli bir potansiyele sahip. İnşallah bu dönemde Tekirdağ AK Parti belediyeciliğiyle yani gerçek belediyecilikle tanışacaktır.”

Göktaş, seçim sürecinde kapı kapı dolaşarak herkesin gönlünü kazanacaklarını ve 31 Mart’a kadar sahada olacaklarını belirtti.

Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cüneyt Yüksel ile şehri hak ettiği yere taşıyacaklarını belirten Göktaş, “Cumhur İttifakının bunu Türkiye’de, Tekirdağ’da başaracağına inanıyorum. İnşallah bu gururu yaşayacağız” dedi. 1 Nisan’da sizlerle birlikteyiz. İnşallah AK Belediyemiz ile Tekirdağ’ımız buluşacak.” söz konusu.

Göktaş, sıfır ayrımcılıkla hizmetlerine devam ettiklerini ve aile değerlerinin korunmasına yönelik tedbirler aldıklarını belirtti.

Yerel yönetimlerde kadın ve gençlerin sayısını artırdıklarını anlatan Göktaş, “Gençlerimizin yerel siyasete katılımını teşvik ederek gençlerle bağlantı mekanizmalarını güçlendireceğiz. Duyarlı parklar ve sosyal tesisler oluşturmaya devam edeceğiz. Yaşlılarımız için sosyalleşme mekanları ve yardım merkezleri kurarak yaşlılara yönelik hak temelli, arz odaklı sosyal politika anlayışımızla sosyal yardım sağlamaya devam edeceğiz.” “Hizmet vermeye devam edeceğiz. Tekirdağ’ımıza da bir huzurevi kazandırmak istiyoruz.” dedi.

kozluajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu